miercuri, 5 decembrie 2012

Manchester United - CFR Cluj 05.12.2012

MANCHESTER-CFR CLUJ se joacă miercuri, de la ora 21:45, pe celebra arenă Old Trafford. Pentru a reuşi miracolul calificării în primăvara UCL, CFR Cluj are câteva variante:

- dacă Galatasaray pierde la Braga, formaţia lui Paulo Sergio poate trage pentru o remiză la Manchester
- dacă Galatasaray scoate un punct la Braga, CFR-ul are o misiune aproape imposibilă: victorie pe Old Trafford contra uneia dintre cele mai galonate echipe din istora fotbalului.
Chiar dacă şansele la primăvara Ligii Campionilor sunt mici, echipa din Cluj are deja asigurată participarea în şaisprezecimile Europa League, aceasta fiind deja cea mai mare performanţă continentală din istora CFR-ului.

MANCHESTER CFR CLUJ ECHIPELE OFICIALE DE START

Manchester United: De Gea - Jones, Wootton, Smalling, Buttner - Powell, Cleverley, Giggs - Welbeck, Rooney, Chicharito. Antrenor: Alex Ferguson.
CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, I. Rada - G. Mureşan, Luis Alberto - Sougou, Rui Pedro, Camora - Bastos. Antrenor: Paulo Sergio.
LIVE MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ. La meciul de pe Old Trafford nu mai puţin de trei echipe îşi trimit scouterii pentru a-l urmări pe Modou Sogou. Aston Villa, Newcastle şi Norwich sunt cele trei cluburi din Premier League care îl doresc pe atacantul lui CFR. Lor li se mai alătură Swansea tot din Premier League şi Bolton din Championship, formaţii care şi-au manifestat mai demult interesul pentru fotbalistul ardelenilor, anunţă Prosport.

  Sougou deţine paşaport portughez ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru el deoarece îşi poate obţine imediat permisul de muncă în Premier League. Suma de transfer de doar două milioane de euro este îl face pe Sougou extrem de atractiv pentru grupările engleze.

MANCHESTER CFR CLUJ CE A FOST ÎN TUR: CFR-Manchester 1-2

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Manchester United, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, în care formaţia engleză a obţinut victoria cu numărul 100 în principala competiţie europeană.
CFR Cluj a deschis scorul prin Kapetanos, în minutul 14, iar Manchester a întors rezultatul prin golurile marcate de Van Persie, în minutele 29 şi 49.
1-0: Sougou a pătruns în partea dreaptă, a centrat în careu şi Kapetanos a înscris cu un şut plasat de la 8 metri.
1-1: Rooney a centrat din lovitură liberă de pe partea stângă, Van Persie a reluat cu umărul, iar balonul a trecut peste Felgueiras şi a intrat în poartă.
1-2: Rooney l-a lansat în adâncime pe Van Persie şi olandezul l-a învins pe Felgueiras cu un o reluare din prima după ce iniţial se demarcase în spatele lui Rada.

Manchester United - CFR Cluj: Cele mai interesante pariuri

Onlinesport prezintă cele mai interesante pariuri care pot fi făcute pe meciul Manchester United - CFR Cluj.
Chiar dacă va folosi rezervele în această seară, Manchester United este favorită certă pentru a obţine victoria. Bwin le oferă cota 1.57 oamenilor lui Ferguson, egalul are cota 4, iar victoria ardelenilor are cota 5.50.
Un pariu interesant la Bwin este cel pentru numărul de goluri marcate de CFR Cluj. Cel mult un gol înscris de ardeleni are cotă 1.25, una mică însă destul de sigură.
Bwin oferă cota 2.3 pentru un succes al lui Manchester United pauză/final, în timp ce optimiştii pot alege cota 9.25 în cazul în care cred că CFR Cluj va învinge cu un avantaj luat încă din prima parte.
Chiar dacă CFR Cluj este favorită, cel mai probabil scor al meciului în viziunea Bwin este 1-1, care are cota 7.5. 1-0 şi 2-0 au cota 7.75 la Bwin.
Van Persie şi Hernandez sunt jucătorii cu cele mai mari şanse să înscrie potrivit Bwin, care le-a oferit cota 1.6 pentru o reuita în acest meci. De la CFR Cluj, Kapetanos are cota 3.75 pentru un gol marcat în această seara.

MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ: "Nu cred că Nemanja va juca. El simte că mai are nevoie de câteva zile de antrenament, deci nu va fi disponibil. Nu este departe, se antrenează bine acum, dar cred că îi vor prinde bine câteva zile în plus. Nu-l iau în considerare nici pentru meciul cu Manchester City, de duminică", a spus Alex Ferguson despre căpitanul echipei Manchester United, potrivit site-ului oficial al clubului englez, preluat de Mediafax.

Sârbul Nemanja Vidici a lipsit şi în ultimele cinci luni ale sezonului trecut din cauza unei probleme la un ligament încrucişat.
Tehnicianul a anunţat că va face schimbări în echipă pentru meciul cu CFR Cluj: "Vom odihni câţiva jucători, aşa cum am făcut împotriva lui Galatasaray. Din respect, vom folosi o echipă care să câştige meciul. Dar vor fi schimbări".
Potrivit L'Equipe, mijlocaşul brazilian Anderson nu va face parte din lot, la fel Evans şi Valencia, toţi accidentaţi.
Clasament grupa H:
1. Manchester United 12p
2. CFR Cluj 7p
3. Galatasaray 7p
4. Braga 3p

MANCHESTER UNITED - CFR CLUJ: Mesajul lui Andone

Paulo Sergio are un fan de seamă la meciul decisiv cu Manchester United. Antrenorul CFR-ului este lăudat de predecesorul său, Ioan Andone, care însă nu a uitat să arunce o "săgeată"

Portughezul de pe banca CFR-ului este în faţa unui meci istoric. Îi poate duce pe clujeni în optimile UEFA Champions League, după numai două meciuri pe bancă în cea mai tare competiţie a Europei: 1-3 cu Galatasaray şi 3-1 cu Braga.
Ioan Andone l-a lăudat pe Paulo Sergio, dar, totodată, a ţinut să îşi spună clar punctul de vedere.
Actualul antrenor merită felicitat dacă se califică de pe locul 2. Putea fi calificat dacă ar fi câştigat cu Galatasaray, dar nu a cunoscut destul de bine echipa. A demonstrat însă cu Braga că este un antrenor foarte bun, inspirat. Eu aş fi extrem de bucuros dacă ar ajunge în primăvara europeană, dar jumătate din sunt ale mele”, a spus Ioan Andone.