miercuri, 5 decembrie 2012

Copenhaga - Steaua Live 6.12.2012

Steaua va juca joi, în Danemarca (20:00, Digi, Dolce, Pro tv , meciul care va decide parcursul în Europa din acest sezon.
Un punct cu FC Copenhaga le-ar garanta roş-albaştrilor accederea în primăvara europeană.
Laurenţiu Reghecampf a stabilit echipa care va da marea bătălie, faţă de meciul cu Chiajna, cîştigat cu 6-0, doar Szukala putînd apărea ca noutate.
Un egal la Copenhaga i-ar califica pe roş-albaştri, care, cu ceva noroc, ar putea ajunge în primăvara europeană chiar şi cu înfrîngere în Danemarca.
Toate calculele calificării:
Varianta 1: Victorie la Copenhaga
Calificare şi locul 1
Este rezultatul ideal. Asigură nu numai calificarea, dar şi locul 1 în grupă, ceea ce ar face din Steaua cap de serie la tragerea la sorţi.
Varianta 2: Egal la Copenhaga
Calificare, dar foarte probabil locul 2
Ca şi la victorie, un punct în Danemarca asigură accesul în primăvară, dar aproape sigur Steaua va termina pe 2. Stuttgart va cîştiga probabil cu Molde, va face tot 11 puncte, însă la meciuri directe Steaua stă prost cu nemţii.
Varianta 3: Înfrîngere la Copenhaga
În acest caz, există mai multe posibilităţi:
- dacă Steaua va pierde cu 0-1, atunci va fi la egalitate perfectă cu Copenhaga, atît la puncte, cît şi la meciuri directe, în tur fiind 1-0, gol Nikolici. Va interveni însă golaverajul general, iar Steaua ar pierde accesul în primăvară din cauza unui singur gol.
- dacă Steaua va pierde la cel puţin două goluri, atunci va fi eliminată pentru că danezii ar avea avantajul rezultatelor din meciurile directe.
- orice succes la limită al celor de la Copenhaga, dar cu gol marcat de Steaua, 2-1, 3-2, 5-4, i-ar aduce calificarea trupei din Ghencea datorită meciurilor directe.
Varianta 4: Stuttgart n-o bate pe Molde
Calificare în primăvară
Este o ipoteză foarte puţin probabilă, dar care îi aduce calificarea Stelei indiferent de rezultatul de la Copenhaga.
Clasament Grupa E
1. Steaua 5 3 1 1 8-8 10
2. Stuttgart 5 2 2 1 9-5 8
3. Copenhaga 5 2 1 2 4-5 7
4. Molde 5 1 0 4 5-8 3