luni, 31 decembrie 2012

Golden Glory 4 Tokyo

Daniel Ghita lupta luni, de la ora 13:00 , in Marea Finala a turneului de K1.

"Samuraiul Salbatic" - e porecla pe care i-au dat-o japonezii lui Daniel Ghita! Romanul vrea sa cucerasca Tokyo si sa arate ca e cel mai bun luptator din lume - luni, de la 13.00, in direct AICI

Daniel Ghita va avea multi fani la Tokyo. I-a cucerit pe japonezi cu loviturile sale explozive si a primit o porecla pe masura. 

"Fanii japonezi mi-au dat aceasta porecla".

Ghita trebuie sa castige 4 lupte intr-o singura zi pentru a pune mana pe centura de campion. Poate da peste nume grele in ring, ca Peter Aerts sau Bonjaski!

"Glory e cel mai mare turneu cu cei mai mari luptatori! Am ales sa fiu in Glory sa dovedesc ca sunt cel mai bun. In Tokio, oamenii il vor vedea pe noul Daniel Ghita!"


Supergala in care Ghita vrea sa bata tot incepe de la ora 13.00, exclusiv pe voyo.ro! De la 19, gala poate fi urmarita si pe Sport.ro!

"Inainte nimeni nu credea in mine dar acum toata lumea ma vede ca al 2-lea favorit. Dupa Tokio vor vedea ca sunt numarul 1!"gala ghita 31.12.2012

Luptatorul nostru face parte dintre cei 16 finalisti ce iau parte la gala denumita Dream 18 si care va avea loc in Japonia, la Saitama.

Marele premiu al galei e de 400.000 de dolari, iar sportivul roman porneste cu a doua sansa la cucerirea lui, conform caselor de pariuri!

Partidele sunt eliminatorii si pentru prima data in istoria turneului de K1 un luptator se va bate cu patru adversari intr-o singura zi pentru a pune mana pe trofeu!
gala ghita 31.12.2012
In prima lupta, cea din optimi, Ghita il va infrunta pe necunoscutul brazilian Jhonata Diniz. Daca il va invinge pe acesta, sportivul nostru poate da apoi peste celebrul olandez Peter Aerts.

Favoritul turneului, uriasul Semmy Schilt, cu care Ghita poate lupta doar in finala, va debuta contra francezului Brice Guidon, in timp ce Remy Bonjasky il va infrunta pe belgianul Filip Verlinden.
gala ghita 31.12.2012
Dar iata tabloul complet al meciurilor:

Semmy Schilt - Brice Guidon
Sergei Kharitonov - Rico Verhoeven

Gokhan Saki - Raoumaru
Anderson Silva - Igor Jurkovici
gala ghita 31.12.2012
Remy Bonjasky - Filip Verlinden
Errol Zimmerman - Jamal Ben Saddik

Peter Aerts - Mourad Bouzidi
Daniel Ghita - Jhonata Diniz

Gala din Japonia va incepe la ora 13:00