joi, 30 august 2012

STEAUA VS EKRANAS LIVE ONLINE 30.08.2012



Infrangerea usturatoare a Stelei de la Vaslui, 3-1, s-a lasat cu critici vehemente si jucatori scosi din lot de patron pentru urmatorul meci.

Stanca a gresit la toate golurile, iar dupa meci, Gigi Becali i-a transmis un mesaj clar lui Reghecampf: "Tatarusanu apara la urmatorul meci. 500%, nu exista alta varianta."


Un alt jucator care a vazut cartonasul rosu dupa meciul de aseara a fost Alex Chipciu, care desi a marcat un gol, a reusit sa il enerveze la culme pe Gigi Becali.

"De unde s-a dat al doilea gol? De pe partea stanga. Cine trebuia sa fie acolo, Chipciu, nu? Chipciu o sa-l vedeti voi numai pe banca, va promit! O sa joace Adi Popa. Din ce parte a venit al treilea gol? Chipciu dormea pe acolo, mergea cu mainele in sold... S-ar putea sa iau eu un fotbalist care sa dribleze. Asta ii trebuie Stelei, un fotbalist care sa dribleze", a spus patronul Stelei.

Pentru returul cu Ekranas din playoff-ul Europa League, Reghecampf nu il va putea folosi nici pe Cristi Tanase, suspendat dupa eliminarea din meciul cu Spartak Tranva. In aceste conditii, este de asteptat ca in primul 11 sa apara Mihai Costea, chiar daca acesta nu mai este demult in gratiile patronului Gigi Becali.


O alta varianta, mai putin probabila, ar fi ca Parvulescu sa urce in linia mediana, iar Latovlevici sa intre pe postul obisnuit, de fundas stanga.

Echipa probabila a Stelei (4-2-3-1): Tatarusanu - Georgievski, Martinovici, Chiriches, Parvulescu - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Rusescu, Mihai Costea - Nikolici